Home      Belangrijk voor jou?      Go Green      Persmappen      Privacy      Jobs      Contact   |   NL  -  FR
Virtuele rondleiding
MOODBOARD
Waarom Veronove
  • Groot assortiment en unieke collectie
  • Rechtstreekse import = 30% goedkoper
  • Professioneel en creatief advies
  • Gemakkelijk bereikbaar
  • Flexibel in keuzewijzigingen en omruilingen
  • (inter)Nationale leveringsdienst
  • Stockage tot 1 jaar, gratis
  • Onze showrooms zijn een belevenis

Tegels groot formaat

Al van bij het 1e gebruik ooit van natuursteen, werden de formaten in dit materiaal merkelijk groter genomen, dan bij keramische tegels. Nu alle tegels alsmaar groter worden, zijn in natuursteen tegelformaten van 100x100cm en groter helemaal niet uitzonderlijk meer. 45x120cm is o.a. een formaat dat in zijn grootsheid een strakke richting aangeeft eens geplaatst.


De grote formaten in natuursteen, zijn de meer elegante en natuurlijke tegenhanger van cementdallen. Er zijn een paar heel mooie design natuurvloeren die je opwachten op een prominente plaats aan de voordeur in de showroom! Bekijk zeker ook eens de grote Romeinse legpatronen in onze natuursteen, als je een landelijke woonsfeer wenst te bekomen.
 

 

Grote natuursteenplaten voor douches

Via ons filiaal Etceterra bieden wij jou ook tientallen naadloze oplossingen voor je douchewanden. Er zijn natuursteen platen in formaat 120x120 en groter.


Hierop kan je jouw boorgaten voor je kranen en eventueel snijwerk gewoon simpel laten uitvoeren in het atelier van Etceterra. Gemakkelijk geplaatst, duurzaam gekozen!


Extra dik is extra gewicht

Dikke grote natuursteen tegels worden ook ingezet als terrastegel op tegeldragers. Deze dienen dan in het midden ook een ondersteuning te krijgen. Voor de plaatsing van deze jumbo natuursteentegels, maken wij jou het werk liefst zo licht mogelijk. Leen gratis de zuignappen en gebruik ze als handvaten op de tegel!


Fineernatuursteen

Deze flinterdunne platen natuursteen zijn veelal gemaakt van leisteen of kwartsiet. Slechts 3mm dik, zijn ze toch 60x120 groot. Heb je deze super flexibele natuursteen al getest? Hij is ideaal om gebogen wanden mee te bekleden.

 

Kom bekijk de mogelijkheden in onze showrooms en wees c r e a t i e f met dit dankbare natuursteenfenomeen!

 
Manueel hameren van de platen kan volgens verschillende effecten. Hier zien we de versie met fijne , lange lijntjes: “Autumn Rain”.