Home      Belangrijk voor jou?      Go Green      Persmappen      Privacy      Jobs      Contact   |   NL  -  FR
Virtuele rondleiding
MOODBOARD
Waarom Veronove
  • Groot assortiment en unieke collectie
  • Rechtstreekse import = 30% goedkoper
  • Professioneel en creatief advies
  • Gemakkelijk bereikbaar
  • Flexibel in keuzewijzigingen en omruilingen
  • (inter)Nationale leveringsdienst
  • Stockage tot 1 jaar, gratis
  • Onze showrooms zijn een belevenis
 

Etceterra werkt samen met Veronove, maar is een apart bedrijf. Voor afhaling, levering, productinfo en andere van Etceterra-artikels, neem rechtstreeks contact op:

Etceterra
BRUSSELSESTEENWEG 366
9402 MEERBEKE (NINOVE)

Tel: 054/313333
Fax: 054/313331
info@etceterra.be
www.etceterra.be

Openingsuren:
dinsdag tot vrijdag: 9u15 - 12u30 & 13u30 - 18u00
zaterdag: 10u00 - 12u00 & 13u30 - 17u30
maandag en zondag: gesloten


 

GROTE NIEUWE PARKETAFDELING BIJ ETCETERRA !

Etceterra verbouwde zijn afdeling parket tot één van de mooiste en meest inspirerende showrooms van de streek.

''à Ia carte" is de standaard

In de inspirerende showroom vinden zelfplaatser en parketeur parketsoorten en afwerkingen die nog nooit eerder op de markt kwamen. Etceterra voert dan ook reeds vijf jaar al zijn houten vloeren rechtstreeks in. Etceterra laat bewerkingen ' à Ia carte' maken, waarna ze als 'standaard' worden ingevoerd. Het aangename gevolg voor inrichters is dat hier eens iets anders te ontdekken valt ! Bovendien zijn de prijzen ongeveer 30% goedkoper dan elders, dankzij het uitsluiten van elke tussenpersoon. De parket- en plankenvloeren worden zelfs geleverd in dozen door Etceterra zelf ontworpen.


 

ACTIE VAN DE MAAND:

Massief parket voor de prijs van laminaat

Buitenkansjes, die moet je grijpen! En Etceterra heeft er zo eentje voor je: semimassief eiken parket met de jumboafmeting van 2m40 lang en 20cm breed! Nu krijg je de kans om op echt parket te lopen voor een veel te lage prijs!

Vooraf behandeld
Iedere plank is uniek, want deze parket heeft een afwerkingslaag van 2mm echte eik bovenop een 8,5 mm dikke plank. Je haalt de natuur in huis en die natuur is dan nog eens onderhoudsviendelijk ook! Dankzij een behandeling met natuurlijke olie die in meerdere lagen werd aangebracht is deze parket perfect geschikt voor elke ruimte. Ook voor plaatsen die intensief gebruikt worden is deze parket de juiste vloer.

Luxueuze ruimte
De grote planken van maar liefst 2m40 lang en 20 cm breed creëeren een luxueus ruimtegevoel en geven de natuurlijke nuances weer die je in eikenhout vindt. Het tand-en groef systeem zorgt ervoor dat de parket gemakkelijk te plaatsen is en de kleur is er een om van te houden: witgrijs eikenhout voor € 32,90/m² incl. btw.

Hoe is het mogelijk?!
Etceterra kocht duizenden m² van deze parketten aan voor een megaproject en, om die ook aan hun particuliere klanten aan aannemersprijs te kunnen aanbieden, kochten enkele extra paletten aan. Dus ook ideaal voor investeerders! Er snel bij zijn is dus de boodschap, want op is op!