Home      Belangrijk voor jou?      Go Green      Persmappen      Privacy      Jobs      Contact   |   NL  -  FR
Virtuele rondleiding
MOODBOARD
Waarom Veronove
  • Groot assortiment en unieke collectie
  • Rechtstreekse import = 30% goedkoper
  • Professioneel en creatief advies
  • Gemakkelijk bereikbaar
  • Flexibel in keuzewijzigingen en omruilingen
  • (inter)Nationale leveringsdienst
  • Stockage tot 1 jaar, gratis
  • Onze showrooms zijn een belevenis

VERONOVE-GROUP AWARD BESTE VERDELER BENELUX

Veronove tegels werd officieel uitgeroepen tot 'Beste Invoerder-Verdeler van Italiaans keramiek, voor de Benelux'. Deze Award — die vorig jaar nog werd toegekend aan een tegelbedrijf in Japan en de VS — wordt door dit familiebedrijf als een onverwachte, maar mooie beloning gezien voor zijn inzet van de voorbije 30 jaar.

De CONFINDUSTRIA CERAMICA is de officiële onafhankelijke instantie in Italie, die de belangen van alle tegelfabrieken van het land behartigt. Jaarlijks kiezen zij over de hele wereld twee tot drie opmerkelijke invoerder-verdelers. Het is de eerste keer ooit dat een Belgisch bedrijf deze prestigieuze Award wint en dan nog meteen voor de hele Benelux!

De criteria om deze award te winnen zijn:

vakbekwaamheid en professionalisme van de invoerder,

omzet,

anciënniteit en toekomstmogelijkheden,

promoten van en grote diversiteit in keramische tegels,

het creëren en mee lanceren van nieuwigheden.

En last but not least: het numerieke overwicht in de nominaties door de fabrikanten.

 

Reactie van de Veronove-group: "Wij bestaan 62 jaar en zitten daarvan net dit jaar 30 jaar te Ninove. Deze award kwam geheel onverwacht omdat wij niet het soort bedrijf zijn dat daarmee bezig is. Wij doen gewoon ons eigen ding en wij doen het gráág. Het luisteren naar de klant, voelen hoe de markt verandert, trends en innovaties een stapje voor zijn... Het is een vorm van topsport.

Deze award is een fantastische afsluiter van de voorbije 30 jaar en een zegen voor de nieuwe 30 jaar! Het doet deugd te ervaren dat het ons door zoveel verschillende mensen wordt gegund. Aan iedereen die voor Veronove kiest: klant, fabrikant, medewerker, freelancer... Bedankt!"


 

DE VISIE VAN DE ZAAKVOERDERS

Wij zijn de directie van Veronove Tegels.

Tegels, magazijnen en beurzen waren van kinds af aan onze speeltuin. Als dynamische derde generatie voeren wij het bedrijf vanuit een passie. Een passie voor mooie en nieuwe materialen, Een drang om goede systemen nóg te optimaliseren. We zien ons bedrijf als een plaats die verschillende mensen samenbrengt, met een wisselwerking van positieve energieën. Wanneer iemand de ‘klik’ voelt met de juiste tegel, voor zijn persoonlijke woonsfeer, is één van onze doelen bereikt!


Met 35 medewerkers en 5 verkooppunten bevinden wij ons in de ideale positie om voor onze klanten een persoonlijke service te koppelen aan schaalvoordelen.

Met ons aanbod van o.a. authentieke, in huis ontworpen tegels, budgetvriendelijke tegels via containerimport of nieuwste technologietegels hebben wij op elk moment de ideale tegel.

Bovendien bieden onze unieke showrooms een bron van bruikbare ideeën en stimuleren ze evengoed de particuliere als professionele klant tot creativiteit.

 

Wij zoeken momenteel enkele medewerkers die ons team kunnen versterken. Denk je dat je een positieve bijdrage kan leveren voor de job en onze bedrijfscultuur? Solliciteer dan nu!

Andy en Gina Verhoonhove

Meer weten over de Veronove-filosofie? Klik hier