Home      Belangrijk voor jou?      Go Green      Persmappen      Privacy      Jobs      Contact   |   NL  -  FR
Virtuele rondleiding
MOODBOARD
Waarom Veronove
 • Groot assortiment en unieke collectie
 • Rechtstreekse import = 30% goedkoper
 • Professioneel en creatief advies
 • Gemakkelijk bereikbaar
 • Flexibel in keuzewijzigingen en omruilingen
 • (inter)Nationale leveringsdienst
 • Stockage tot 1 jaar, gratis
 • Onze showrooms zijn een belevenis

Beste klanten,

Al onze showrooms, magazijnen en diensten werken opnieuw volgens de normale openingstijden.

De enige uitzondering:

 1. AFHALING in DISTRIBUTIECENTER Nederwijk = van dinsdag t.e.m. zaterdag BETALEN IN SHOWROOM. Afhalen van tegels kan ook op maandag.

 • Op maandag zijn de showrooms gesloten, maar zelfs dan kan u vooraf bestelde materialen, of kleine bijbestellingen afhalen in het Distributiecenter te Nederwijk.
 • Op maandag kan u terplekke in het distributiecenter betalen.

 

2. AFHALEN PARKET EN BADKAMERMEUBELS in het ETCETERRA-magazijn te WALPUT

 • Van dinsdag t.e.m. zaterdag. Dinsdag tot vrijdag : 9.15u - 12.15u 13.30u - 17.45u
 • Zaterdag: 10u - 12u 13.30u - 17.15u (geen afhaling van parket, badkamermeubels en maatwerk uit atelier op maandag)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

WIJ ZIJN ER OPNIEUW VOOR U

Beste vrienden van Veronove. We zijn het eens: de voorbije weken zijn een echte uitdaging geweest. Ons leven, ons tijdsgebruik en onze relaties zijn doorheen geschud. We hebben geleerd dat het het persoonlijk contact is dat we het meest missen. Dat is ook wat we bij Veronove gevoeld hebben:

We hebben u gemist.  

We zijn blij u het nieuws mee te kunnen delen dat onze showroom vanaf maandag 11 mei weer opengaat. Het is een plezier om u opnieuw persoonlijk in de winkel te kunnen ontvangen!

Laten we echter niet vergeten dat deze heropening onder het teken van veiligheid staat: die van u en die van onze medewerkers. Daarom hebben we de voortdurend bijgewerkte voorschriften van de Nationale Veiligheidsraad geïmplementeerd en een alomvattend beschermingsconcept ontwikkeld waarmee u in alle rust en veiligheid bij Veronove kunt winkelen.

Als gastheren doen we er alles aan om uw terugkeer naar de inspirerende wereld van Veronove tot een aangename ervaring te maken met respect voor veiligheidsafstanden. We willen u ook bedanken voor uw loyaliteit en steun in de afgelopen weken. We zijn er trots op u bij onze klanten te mogen rekenen.

Tot binnenkort, en draag zorg voor jezelf!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Gewaardeerde klant,

Zolang de regering ons verplicht, is de showroom gesloten.

Van maandag tot vrijdag kan u ons bereiken via telefoon en e-mail:

054/ 33 10 89
mail@veronove.be

Afhalingen kunnen enkel op afspraak worden gedaan en uitsluitend door professionele klanten of transporteurs.  Wij mogen tijdelijk geen particulieren meer toestaan in onze magazijnen.

Leveringen zijn mogelijk – ook aan particulieren – mits het respecteren van enkele specifieke regels.

CONTACTEER ONS OM DE TOEGESTANE OPTIES TE BEKIJKEN.

Wegens deze  uitzonderlijke omstandigheden vragen wij een beetje van uw geduld.  Evengoed onze fabrikanten, leveranciers, als Veronove en Etceterra besloten het grootste gedeelte van de medewerkers thuis bij hun gezin te laten.  Bovendien verandert elke dag de situatie i.v.m. fabrikanten die wel/niet sluiten, internationaal transport,..  Het kan dus zijn dat uw e-mail niet onmiddellijk beantwoord wordt of dat u even een bezette telefoonlijn hoort.  Maar we stellen alles in het werk om de projecten van u en onze andere klanten zo vlot mogelijk te kunnen laten afwerken.

Wij proberen ons ‘steentje’ bij te dragen om er op een veilige manier voor te zorgen dat u uw (bouw)bedrijf kan laten doordraaien, zodat we de economische weerslag voor uw/ons bedrijf en zijn personeel kunnen beperken. Maar het belangrijkste is dat ons aller geliefden het veilig stellen. Samen sterk!