Badkamer

Wegzinken in een schuimbad terwijl je de zorgen van die dag van je voelt afglijden. Met je ogen dicht onder je warme regendouche rustig wegdromen. Heel even een mentale foto nemen van die kleine kinderkopjes die lachend je hele badkamer onder water zetten. 

Dat een badkamer meer is dan alleen de plaats waar je je wast, dat weet jij! Dat wij dat ook weten, voel je zodra je de 2000m² grote showroom van onze afdeling badkamers in Ninove binnenstapt. Stap van retro over naar hedendaags landelijk, kleurrijk boho, tijdloos elegant of strak modern en voel welke stijl bij jou past. Laat je begeleiden door onze creatieve adviseurs en samen maken we jouw droombadkamer binnen jouw budget realiteit!

Badkamermeubels

In onze badkamerafdeling kan je je laten inspireren door tientallen sfeerboxen die je meenemen van de ene sfeer in de andere! Kies voor een strak designmeubel, ga voor een charmante cottagelook of voor een Scandinavische insteek. Bij Veronove kies je zoals steeds voor kwaliteit aan de juiste prijs, ook voor je badkamermeubel!

Baden

Een designbad dat je badkamer omtovert naar een wellness, In onze badkamerafdeling vind je ze en ze zijn bovendien ook heel betaalbaar!

Inloopdouches

Wie vandaag zijn badkamer vernieuwt kiest waarschijnlijk voor een inloopdouche. Daarbij loopt je vloer gewoon door in je douche en heb je geen opstapje nodig. Kies in onze tegelafdeling voor tegels die perfect kunnen doorlopen of in onze badkamerafdeling voor een douchebak die je kan inwerken in je vloer.

Kranen & waskommen

De details maken de badkamer! Kies uit handgemaakte waskommetjes in natuursteen, koper, keramiek enz. Ook vind je bijpassende kranen in onze badkamerafdeling.

XL muur- en vloerplaten

Voegloze doucheplaten die perfect passen bij je douchebak? Die hebben we in overvloed! Kies voor natuursteen of keramische platen en kies zelf je kleur, look & feel!