Natuursteen vloer- en muurtegels

Gekende Natuursteen

Wij creëren nieuwe natuursteencollecties, die we in de 4 windstreken over de hele wereld laten produceren. We proberen steeds in te schatten welke materialen de (ver)bouwer in deze snel veranderende tijden zal wensen. Hierdoor kunnen we meerdere nieuwe collecties aanbieden, die perfect inspelen op jouw behoefte van vandaag. Ook al is die nog niet te vinden bij de massa producerende fabrieken. 

Tegenwoordig stijgt de aandacht voor de witte marmers zoals Carrara, Thassos en Statuario opnieuw. Wij showen ze in onze  showrooms in verschillende formaten en bewerkingen. Je zal in één oogopslag merken of je zelf meer voelt voor de poli of voor de adouci bewerking. Deze soorten laten zich in het moderne interieur ook goed combineren met de Spaanse Marron Emperador. Wie het liever wat warmer van tint houdt aan de basis, kan kiezen voor een gekende Crèma Marfil of voor onze exclusieve Sichuan Poli marmer. Ergens tussen marmer en Franse steen in, ontdek je de Crèmant de Bourgogne en de Vesuvio in romeins verband.

Of de Portugese Moca crème. Wie van het echte Bourgondische keurmerk houdt, zal even een vlinder in de buik voelen bij het zien van het toch wel unieke aanbod bij Veronove tegels. Er is Masangis en Roche d’Auvergne. Je vergelijkt Roche camargue met Magni Doré. En je merkt dat onze Beauvallon met de hand bewerkt werd. Bij Veronove kan je de authentieke kerkdallen in verschillende afmetingen en ambachtelijke bewerkingen verkrijgen. Vraag er naar de Monastère, Jaune d’époque, Historical floor, Kadapa Black en Kathedral.

Een meer typische leisteen is onze Zen en onze Rusty tile. Deze lacht je zelfs toe in het exclusieve formaat 30×120, in 2 kleurvarianten. Granieten zijn er uit verschillende landen. Vraag niet alleen naar de gekende Nero Zimbabwe of Nero Sud Africa en Peperino, maar kijk vooral naar de vernieuwende kleurtinten! Dan zijn er nog de soorten van Vulkanische oorsprong: de basalten (check de eigen collectie van Veronove : YingBa en Autumn Rain) en de Travertins . Er is grijze basalt en zwarte basalt, steeds op voorraad. Travertin die op een artisanale manier bewerkt wordt , is heel stijlvol voor de woning met karakter. Wij showen in onze toonzalen meerdere elegante varianten.

Ook in de Indische zandstenen -limestone- heb je een overvloed aan keuze. Je zal de passie die we voelen voor steen snel overnemen! Deze opsomming is echt maar het tipje van Veronove’s  natuursteenberg.. 

Voor Eeuwig Mooi: Belgische Blauwe Steen

Uiteraard hebben we ook in België een mooie steen om fier over te zijn: arduin. Deze Belgische Blauwe Steen, wordt ook wel eens ‘Petit Granit’ genoemd. Nochtans heeft deze steen niets te maken met graniet. Blauwe steen is een kalkgesteente, graniet niet. De blauwe steen uit de Belgische steengroeves (o.a. te Henegouwen) is te herkennen aan de aanwezigheid van fossielen. Bij Veronove bieden we je ook deze steen aan  in alle mogelijke afwerkingen aan de meest interessante prijs!

Kwaliteit

Veronove voert zijn natuursteen in per volle containers. We willen jou de aller beste kwaliteit aan de beste voorwaarden bieden. Daarom zijn we al aanwezig aan de voet van de berg. Creëren, organiseren, controleren: Onze dienst import is continu door 2 mensen bemand. Soms komt de beste kwaliteit/prijs verhouding gewoon uit Europa of België. Daar waar mogelijk, kiezen we liefst voor de duurzame oplossing van lokale producties. We houden het evenwicht tussen kwaliteit/ethiek/prijs scherp voor je in de gaten.

PRIJS

Wij werken op een unieke manier samen met andere familiebedrijven over de hele wereld! Blij omdat ze open staan voor onze creatieve ideeën en ook zaken willen produceren die géén eenheidsworst zijn. Voor heel gekende natuurstenen werken wij dan weer samen met de grootste steengroeves ter wereld. Of het nu gaat om ongekende pareltjes of over gekende natuurstenen: Wij zijn de enige tussenpersoon tussen jou en de steengroeve. Zo schakelen we onnodige kosten uit. Dankzij onze grootimport garanderen wij jou een ideale kwaliteit/prijs.

Ons visitekaartje

Duurzaam ondernemen: liefst!
We werken graag samen met de lokale bevolking in origine anden, die zichzelf organiseren en zo hun welvaart op krikken. Het doet plezier daaraan te kunnen bijdragen en bij elk bezoek ter plaatse opnieuw hun vooruitgang te zien. Als familiebedrijf werken we in eer en geweten en gaat het vaak evenveel om ‘vriendschap’ als om ‘business’. Wij doen er alles aan om ook met onze klanten te bouwen aan een duurzame relatie.