Inloopdouche

Wie vandaag zijn badkamer vernieuwt kiest waarschijnlijk voor een inloopdouche. Deze soort douche is gebaseerd op de Italiaanse manier van douches maken waarbij je de keramische tegels van de badkamervloer gewoon doorlegt in de douche. Daarbij leg je dan een eenvoudig roostertje voor de afloop. 

Tips & tricks:

Als je iedere dag onder je douche staat, kan er via de voegjes vocht onder de tegel terechtkomen. Uiteraard voorzie je beter waterafstotend voegsel, maar dat alleen biedt onvoldoende veiligheid. Het is ook nodig om onder de douchevloer speciale vezelvliezen, siliconen, netjes en waterdichtingsmiddel aan te brengen. Een nauwgezet werkje, want de minste rimpel in het vlies zorgt voor lekkage, met natte muren of een nat plafond in de aanpalende ruimte als gevolg. Gelukkig bestaan er complete ‘Doe-het —zelf -kits’ die je samen met de bijhorende professionele uitleg bij Veronove  kan krijgen.

EXTRA TIP: Let er op dat de tegel die je kiest een kleine porositeit heeft en voldoende antislip is.

De 100% veilige oplossing

Om lekkage van de douchevloer en vochtgeurtjes te voorkomen, kan je opteren om een massieve “inloopdouche-vloerplaat” te plaatsen. Veronove stelde in de afgelopen jaren een uitgebreide collectie samen van deze natuurstenen inloopdoucheplaten. Zo’n plaat is 3 cm dik en sluit naadloos aan op de badkamervloer.

Waarom zo geliefd?

De inloopdouche is ontegensprekelijk de meest geliefde douchevorm in de hedendaagse badkamer…

Een doorlopende vloer maakt de badkamer elegant en strak. En last- but- not – least… een inloopdouche is gemakkelijk te reinigen !

Laat je inspireren in onze showroom waar je meer dan 100m² sfeerboxen vindt in alle mogelijke stijlen,: cottage, strak, betonlook, kleurrijk…

We hebben het allemaal en een groot deel ervan hebben we zelfs op voorraad!

Waarom Veronove

Groot assortiment en unieke collectie

Rechtstreekse import = 30% goedkoper

Professioneel en creatief advies

Gemakkelijk bereikbaar

Flexibel in keuzewijzigingen en omruilingen*

(inter)Nationale leveringsdienst

Stockage tot 1 jaar, gratis*

Onze showrooms zijn een belevenis

*mits afspraak