Terracotta: de natuur in huis

Terracotta kleitegels

Al meer dan 1000 jaar werd terracotta als vloerbekleding toegepast. Terracotta tegels worden ongeglazuurd gebakken aan heel hoge temperaturen. Net zoals natuursteen zijn terracotta tegels een duurzaam product dat de tand des tijd zal weerstaan. Deze natuurlijke kleitegels worden alleen maar mooier door intensief gebruik en het verstrijken van de jaren. Terracotta staat voor ambacht en natuurlijke charme en geeft je interieur een warme uitstraling.

Wel charmant, niet perfect

Bovengenoemde materialen stralen grote klasse uit. Het zijn stuk voor stuk echte “karaktervloeren”.Kom snel inspiratie op doen. En laat ons mee genieten van jouw mooie project. Wij staan alvast te popelen!

Deze tegels hebben door hun traditionele productiewijze weinig gemeen met de hedendaagse industrieel vervaardigde tegels. Ze vertonen ongelijkheden, kleurafwijkingen, maatafwijkingen, putjes, krassen, afdrukken…

Muziek in de oren van de liefhebbers! Het zijn net die charmes van het onperfecte waar zij voor gaan. En als speciaalzaak, begrijpen wij dat maar al te goed!

Waarom Veronove

Groot assortiment en unieke collectie

Rechtstreekse import = 30% goedkoper

Professioneel en creatief advies

Gemakkelijk bereikbaar

Flexibel in keuzewijzigingen en omruilingen*

(inter)Nationale leveringsdienst

Stockage tot 1 jaar, gratis*

Onze showrooms zijn een belevenis

*mits afspraak