Parket

In onze inspirerende afdelingen parket vinden zelfplaatser en parketeur parketsoorten en afwerkingen die nog nooit eerder op de markt kwamen. Veronove voert dan ook al zijn houten vloeren rechtstreeks in. Voor jou, onze klant, laat Veronove bewerkingen ‘ à Ia carte’ maken, waarna ze als ‘standaard’ worden ingevoerd. Het aangename gevolg voor inrichters is dat hier eens iets anders te ontdekken valt ! Bovendien zijn de prijzen ongeveer 30% goedkoper dan elders, dankzij het uitsluiten van elke tussenpersoon.

DSCF0558

Eiken parket

Wij brengen van over de ganse aarde houtsoorten naar Ninove. Er is parket uit Sri Lanka, waterbestendig bamboeparket uit het Chinese bamboe-forest, gerecupereerde teakplanken uit Indonesië, Braziliaans rubberboomparket, Russische en Franse eik… You name it, we have it!

Veronove (45 van 69)

Onderhoud

Heb je na jouw dagtaak op het werk, ook thuis graag alles snel en met een langdurig resultaat in orde? Droom je daarom van simpele en eenvoudig te onderhouden vloeren? Dan kan dat met onze onderhoudstips voor houten vloeren!

foto 3 toonzaal

Steenvinyl parket

Een SPC-vloer is schimmelbestendig, vochtbestendig, brandveilig, insectenbestendig, wordt eenvoudig geïnstalleerd en ga zo maar door. Bovenal is Steenvinyl ook een schitterende kopie van hout!

foto 21 toonzaal
Recuperatieparket

Bij de zoektocht naar parket die het kappen van traaggroeiende boomsoorten vermijdt, kwam Veronove op een nieuwe werkwijze uit. Oude leegstaande krotten in Azië worden gesloopt en plank voor plank gerecupereerd en herwerkt.

Hoe kies je parket?
Video afspelen

We leggen je in enkele minuten uit waar je best op let bij het kiezen van jouw favoriete houten vloer!

Diverse parketsoorten

Kies je voor een houten vloer van Veronove, dan kies je automatisch voor kwaliteit. Ons bedrijf importeert rechtstreeks waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft en de prijs onder controle. Er worden exclusieve collecties ontworpen speciaal voor jou, de Veronove-klant.

Bamboeparket

Bamboehout is zeer hard, harder dan eik en bovendien een ecologisch verantwoorde keuze. Bamboe is een grassoort en groeit uitermate snel. Het Veronove-parket wordt vervaardigt van de reuzebamboe en deze wordt op 7 weken tijd, 7 meter hoog!