Kranen voor je badkamer

De details maken het geheel, dat is zeker het geval in een badkamer. Een handgemaakte waskom, een zwarte of gouden kraan, een douchekop die uit het plafond komt.. Die details maken een verschil in de afwerking en het gevoel van je badkamer. Bij Veronove kies je niet alleen een meubel, een kraan en een douche voor je badkamer, maar een totaalconcept. Zo ben jij zeker dat alles samen past en boven alles: dat het bij jou past!

Stem je kranen vooral af op jouw individuele behoefte. Denk bij de wastafelkraan bijvoorbeeld aan de hoogte. Met een hoge kraan kunt u zich makkelijk opfrissen en ook uw haren bij de wastafel wassen. Een thermostaatkraan in de douche of bij het bad is een veilige keuze voor jong én oud.

Wil je jouw badkamer een extra luxe of minimalistisch karakter geven? Kies dan inbouwkranen bij de wastafel, in de douche en bij het bad.

Bij Veronove ben je verzekerd  van professioneel advies bij je keuze! Je krijgt gratis conceptueel advies en kiest uit producten waar kwaliteit altijd voorop staat!

Waskommetjes met karakter

Onze waskommen hebben allemaal hun eigen karakter en zijn uniek in materiaal, vorm en kleur. Van een uitgehouwen kei, een ambachtelijk gecreëerde waskom in keramiek tot een strakke natuurstenen kom. Jij kiest, wij hebben het!

Een waskom geeft echt een extra accent aan de badkamer en kan een speels element zijn of juist het geheel een chiquere look geven. Daarom is het van belang goed na te denken over je keuze. Kom langs in onze afdeling badkamer en ga met je hand langs de fraai gevormde waskommetjes. Je hart zal voor jou beslissen!

Waarom Veronove

Groot assortiment en unieke collectie

Rechtstreekse import = 30% goedkoper

Professioneel en creatief advies

Gemakkelijk bereikbaar

Flexibel in keuzewijzigingen en omruilingen*

(inter)Nationale leveringsdienst

Stockage tot 1 jaar, gratis*

Onze showrooms zijn een belevenis

*mits afspraak