Natuursteen

Natuursteen tegels verzekeren je interieur van een warme uitstraling. Door de vele kleurschakeringen en bewerkingen zorgt een natuursteen vloer altijd voor een uniek eindresultaat. Er zijn veel mogelijkheden met natuursteen: van strak en modern tot landelijk of klassiek. 

Vloer- en muurtegels

Witte marmers zoals Carrara, Thassos en Statuario, Spaanse Marron Emperador, Crèma Marfil, Sichuan Poli marmer, Crèmant de Bourgogne of Vesuvio... Zie je door de natuursteen jouw tegel niet meer? Geen zorgen, bij Veronove wordt je deskundig begeleid bij je keuze en krijg je alle informatie die je nodig hebt!

Waarom natuursteen

Aan de hand van eeuwenoude technieken wordt natuursteen gewonnen in steengroeves over de hele wereld. Het natuurlijk karakter van steen in huis vraagt enige kennis. Er zijn kalkhoudende en niet-kalkhoudende stenen. De manier om er mee om te gaan is verschillend. Je hebt dus waarschijnlijk nood aan enige technische uitleg. Onze verkopers adviseren je eerlijk. Geen zwart/wit uitleg hier! Waarom zouden we? We verkopen het allemaal! We bieden én keramiek én natuursteen én parket aan.

Terras en oprit

Natuursteen op je terras of oprit plaatsen is kiezen voor een duurzaam en natuurlijk product. De tegels sluiten naadloos aan bij al het groen van je tuin en zijn een meerwaarde in alle stijlen is ontstaan uit de natuur. Dit natuurlijke karakter zorgt ervoor dat het altijd mooi is in combinatie met al het groen in een tuin. Je kunt met natuursteen terrastegels zeer uiteenlopende stijlen creëren, van zeer strak en modern tot landelijk en knus.

XL- natuursteen

Al van bij het 1e gebruik ooit van natuursteen werden de formaten in dit materiaal merkelijk groter genomen, dan bij keramische tegels. Nu alle tegels alsmaar groter worden, zijn in natuursteen tegelformaten van 100x100cm en groter helemaal niet uitzonderlijk meer. Natuurlijk vind je deze en groter bij ons. Kom ze ontdekken in een van onze showrooms!