Natuursteen XL-formaat

Omdat een natuursteen tegel letterlijk uit de berg wordt gekapt zijn de formaten steeds merkbaar groter geweest dan een keramische ‘gebakken’ tegel. Nu alle tegels alsmaar groter worden, zijn ook in natuursteen formaten van 100x100cm en groter helemaal niet uitzonderlijk meer. 

De grote formaten in natuursteen, zijn de meer elegante en natuurlijke tegenhanger van betontegels. Er zijn een paar heel mooie design natuurvloeren die je opwachten in onze volledig vernieuwde afdeling natuursteen!

Bekijk zeker ook eens de grote Romeinse legpatronen in onze natuursteen, als je een landelijke woonsfeer wenst te bekomen.

In onze badkamerafdeling in Ninove bieden wij jou ook tientallen naadloze oplossingen voor je douchewanden. Er zijn natuursteen platen in formaat 120×120 en groter. En in die grote platen verzorgen wij ook maatwerk in ons eigen atelier.

Fineernatuursteen

Deze flinterdunne platen natuursteen zijn veelal gemaakt van leisteen of kwartsiet. Slechts 3mm dik, zijn ze toch 60×120 groot. Heb je deze super flexibele natuursteen al getest? Hij is ideaal om gebogen wanden mee te bekleden.

Waarom Veronove

Groot assortiment en unieke collectie

Rechtstreekse import = 30% goedkoper

Professioneel en creatief advies

Gemakkelijk bereikbaar

Flexibel in keuzewijzigingen en omruilingen*

(inter)Nationale leveringsdienst

Stockage tot 1 jaar, gratis*

Onze showrooms zijn een belevenis

*mits afspraak