Parketimitatie

Het is bijna niet meer te onderscheiden van echte houten vloeren en toch is het gemaakt uit keramiek! Onze parketimitaties zijn keramische tegels en dus:

  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Krasbestendig
  • Vuurbestendig
  • Geurbestendig
  • Kleurvast
  • Kraakt niet

Hebben we bij Veronove de uitgebreidste collectie ooit samen gezien? Waarschijnlijk wel. We hebben ook in de keramische plankenvloeren een overweldigende diversiteit aan kleuren, afmetingen, bewerkingen, stijlen en prijzen! Je vindt op elke verdieping wel een aantal collecties imitatieparket. Onze creatieve adviseurs gaan met jou aan de slag om de juiste houtlook tegel te vinden voor jouw interieur: landelijk, scandinavisch, modern of gewoon gezellig.

Ook voor op je buitenterras

Ook voor jouw buitenterras is een keramische houtlook geen enkel probleem! Onze parketimitaties vind je in varianten die meer grip hebben dan een binnentegel en we hebben zelf tegels van 2cm dik die je op kan plaatsen. Dus, wil jij de natuurlijke look van een houten terras, maar niet het onderhoud? Dan hebben wij de juiste oplossing voor jou!

Vraag ook eens om de hout imitatie op basis van gereconstitueerde natuursteen te zien. Niet vergeten!

Voegtip!

Pas de kleur van het voegje aan! We hebben een heel kleurenpalet aan smeuïge voegsels. Hoe klein en fijn het voegje ook is: De aangepaste kleur maakt de afwerking van je parket tegel nog geraffineerder.

Waarom Veronove

Groot assortiment en unieke collectie

Rechtstreekse import = 30% goedkoper

Professioneel en creatief advies

Gemakkelijk bereikbaar

Flexibel in keuzewijzigingen en omruilingen*

(inter)Nationale leveringsdienst

Stockage tot 1 jaar, gratis*

Onze showrooms zijn een belevenis

*mits afspraak