Tegels

Veronove: dat is creativiteit met tegels. Onze showrooms zijn zo opgebouwd dat je bij het rondwandelen volop geïnspireerd wordt door tal van sfeerboxen en ateliers! Onze creatieve adviseurs gaan met jou aan de slag en geven gratis conceptueel advies. Bovendien hebben we meer dan 22000m² magazijn waardoor bijna 90% van ons aanbod op stock is! 

Vloertegels

Keramische vloertegels in overvloed (snel geteld, meer dan 3720 verschillende tegels): dat vind je in de tegelafdelingen van Veronove. Elke tegel wordt rechtstreeks ingevoerd waardoor elke mogelijke tussenpersoon wordt uitgesloten. Bovendien wordt alles aan de bron gecontroleerd op kwaliteit. En dat ervaar jij in Veronove's befaamde kwaliteit/prijs-verhouding!

Veronove (31 van 69)

XL-tegels

Je hebt XL-tegels, XXL-tegels en XXXL-tegels. Bij Veronove vind je ze allemaal! van 80x80 tot 120x120 en alles daar tussenin Zelfs grote keramische platen op plafondhoogte hebben wij in onze showroom!

Marokkaanse tegels

Zelliges of Marokkaanse tegeltjes: volledig handgemaakt en artisanaal! Door het artisanale productieproces zijn Marokkaanse zelliges uniek en hebben ze schitterende kleurnuances. Bij Veronove kies je uit tientallen kleuren én bovendien hebben we de meeste ook op stock!

Muurtegels

Net zoals de vloertegels, zijn de keramische muurtegels die je bij ons treft bijna altijd van Italiaanse oorsprong. En zoals steeds: kwaliteit én 30% goedkoper dan elders door rechtstreekse invoer!

Parketimitatie

Het ziet er uit als echt parket. Het is bijna niet te onderscheiden van echte houten vloeren, en toch is het gemaakt uit keramiek! Een pak onderhoudsvriendelijker dan echt hout en toch een warme en natuurlijke uitstraling

Mozaïektegels

Sinds de Romeinen deze techniek gebruikten om hun vloeren te verfraaien, is het kleine vierkantje niet meer weg te denken uit de architectuur. Het bescheiden mozaïekje tovert sinds jaar en dag esthetisch geluk in gebouwen over de hele wereld. Bij Veronove vind je de kleine steentjes in alle stijlen en designs.

Terrastegels

Jouw terras of oprit aanleggen met Veronove-tegels? Da's kiezen zonder verliezen! We begeleiden je bij de juiste keuze voor jouw soort terras: schaduw of volle zon, oprit voor particulier gebruik, zwembad afboording...

Cementtegels

Prachtige veelkleurige tegels met vaak geometrische patronen: bij Veronove vind je ze! Met een patroontegel uit cement of een Portugese tegel kies je voor authenticiteit met een vleugje ambachtelijkheid. Laat je in de showroom verleiden door de kleurenpracht van ons aanbod of kies voor een van de knappe zwart-wit-patronen.

Terracotta

De terracotta die je bij Veronove vindt wordt volledig met de hand gemaakt, er komt geen enkele machine aan te pas. Enkel geselecteerde kleien van de allerbeste kwaliteit komen in aanmerking voor de productie. Onze terracotta's zijn beschikbaar in een waaier van kleuren en formaten.