WIJ DOEN BETER!
  1. Bij ons koop je beter, omdat we TEGELS verdelen met Europese GARANTIE, van de beste kwaliteit en omdat we de enige zijn die deze rechtstreeks in de fabrieken koopt en zonder tussenpersoon aan de eindgebruiker levert. Onze BESTE AANKOOPPRIJS betekent voor de klant 20% tot 30% GOEDKOPER KOPEN DAN ELDERS!
  2. Je betaalt minder, omdat we aan de klant de gratis service bieden om creatief én technisch mee te denken. Bouwen en verbouwen is onze passie en daar laten we de klant van mee genieten. Veronove is niet zomaar een ‘tegelwinkel’. Als familiebedrijf sinds 1947, zijn we verbonden met onze klanten en nemen hun tevredenheid echt ter harte. GRATIS INTERIEURARCHITECTEN TER BESCHIKKING!
  3. Je krijgt meer keuze, omdat je in 4 verdiepingen nokvol tegels wandelt en ondertussen ook tegels ontdekt die je elders niet vindt. We verdelen naast standaard tegels, ook exclusieve materialen, specialiteiten, eigen creaties, etc etc. We gaan er prat op dat als het bestaat, je het bij ons zal vinden. En als het niet bestaat kunnen we het soms nog laten produceren speciaal voor jouw project.
  4. Je krijgt meer, omdat we uitermate service gericht zijn en ontzorgen je graag en dat .. helemaal gratis! Flexibiliteit in keuzewijzigingen, Gratis levering, Gratis stockage van je materialen, gratis gebruik van tegelsnijders e.a.,
  5. Je betaalt minder, omdat we mooie kortingen toekennen aan zelfplaatsers! En hobbybouwers kunnen mee genieten van speciale projecttegels aan Groothandelsprijzen. Voor investeerders en projectontwikkelaars onderhandelen wij rechtsreeks met de fabrikant de meest competitieve deals!
  6. Je betaalt het hele jaar door minder, omdat we wekelijks nieuwe promoties bieden in onze showrooms, dewelke je 40% goedkoper koopt dan de normale waarde. Tijdelijke aanbiedingen, maar steeds NIEUWE TOP-collecties!
  7. Je krijgt meer en je betaalt minder, omdat we eerst denken aan de kwaliteit en direct nadien aan de prijs. En nooit omgekeerd. Omdat we aankopen aan de beste prijzen en deze kortingen aan jou doorgeven; het budget voor dure marketing beperkt is en een deel daarvan aan jou gegeven wordt via speciale promoties én jij als lid van de Veronove Community recht hebt op heel wat GRATIS SERVICE, waaronder een uitleendienst, het gratis look & feel advies van onze creatieve adviseurs en zo veel meer. Probeer ons gewoon uit! Kom en vergelijk.

Waarom Veronove

Groot assortiment en unieke collectie

Rechtstreekse import = 30% goedkoper

Professioneel en creatief advies

Gemakkelijk bereikbaar

Flexibel in keuzewijzigingen en omruilingen*

(inter)Nationale leveringsdienst

Stockage tot 1 jaar, gratis*

Onze showrooms zijn een belevenis

*mits afspraak