Gratis

Veronove biedt haar klanten verschillende gratis diensten aan:

Tegelsnijders

Bij Veronove kan je gratis een aantal professionele tegelsnijders gebruiken. Je reserveert de tegelsnijder best vooraf en dit voor een periode van maximaal 3 dagen. Je betaalt €80 waarborg voor een standaard model, €300 voor een XXL-versie, cash of per cheque (geen bancontact!). Dit bedrag krijg je terug wanneer je de snijder terugbezorgt.

Het gebruik van de tegelsnijder is op eigen risico. Voor extra grote formaten of voor sommige speciale materialen is ander materiaal nodig. Deze service is niet-bindend.

Vochtmeter

Ook professionele vochtmeters stellen wij gratis ter beschikking. Reserveer de vochtmeter best op voorhand voor een gebruiksduur van maximaal 3 dagen. Je betaalt 100 euro waarborg cash  (geen bancontact!). Dat bedrag krijg je terug op het moment van de terugbezorging.

Enkele tips bij het gebruik van de vochtmeter:

  • Plaats de 2 pinnen in de te meten ondergrond;
  • Verifieer de aangeduide kleur;
  • Bij een groene kleur is het vochtpercentage in orde (= 8 tot 11%)

Interpretatie op eigen risico. Deze service is niet-bindend.

Gratis gebruik zuignappen

Deze zuignappen kan je fixeren op de Extra Large tegelformaten. Zo maak je 2 x 2 “handvaten” op de tegel en wordt deze veel gemakkelijker om te dragen. Ideaal vanaf formaat 100×100 en voor zwaardere natuursteentegels. Tijdig reserveren!

GRATIS op simpel verzoek: tips & trics van onze technisch consulenten

Onze tegelcreatieven verschaften je de nodige technische informatie. Aan het onthaal kwam je alles te weten over de best te gebruiken lijmen, voegsels of onderhoudsproducten. Deze site verduidelijkt heel wat, maar toch! Nu je er aan moet beginnen is er de twijfel…

Hoe zat het nu ook al weer? Ben ik wel goed bezig? Maak jezelf niet nodeloos ongerust! Neem contact op per telefoon, per mail of wip nog even de showroom binnen. Misschien is 1 van de technisch gespecialiseerde medewerkers aanwezig. Zo niet bellen zij je spoedig op. Wij laten je ook na je aankoop niet in de kou staan. Met enkele handige trucjes, ben je zo weer zelf aan de slag! Niet twijfelen.

Stockage tot 1 jaar

Op het moment van jouw aankoop, kan je vragen je tegels tot één jaar in onze magazijnen te laten stockeren. Hiervoor vragen we een voorschot van 30%. Indien je een bestelling in twee delen laat afleveren, kan er verschil zijn in tint- en kalibernummer.

Onze stockageservice wordt niet aangeboden bij:

  • Verkoop van loten, solden en bepaalde promoties
  • Eerder geplaatste bestellingen waarbij reeds andere afspraken gemaakt werden
  • Een langdurige stockage gebeurt altijd mits afspraak. Hierdoor voorkom je stockagekosten.

Gratis Brandhout

Nood aan brandhout? Uit ecologische overwegingen sorteert Veronove Group haar afval. Palletten, kratten, planken… kunnen door iedereen vrij opgehaald worden. Laad ze in het afhaalmagazijn zelf op in je aanhang- of bestelwagen. Let wel op voor scherpe nagels!