Nog tot eind deze maand kan je bij Veronove profiteren van de BTW-actie. We doen deze actie al tientallen jaren en elk jaar opnieuw is het koppen lopen in de toonzalen. Zo ook dit jaar.

Waarom doet Veronove haar BTW-actie in mei?

Daar is een heel duidelijke reden voor: zekerheid. Veronove heeft stock (véél stock!) maar biedt ook exclusieve materialen aan die uitsluitend op speciale bestelling te verkrijgen zijn. Klanten die hun speciale goederen in september op de werf willen hebben, krijgen soms te maken met vertragingen door de zomervakanties en bouwvak die in de maanden juli en augustus doorheen Europa genomen worden. Die klanten willen wij daarom graag in mei in de showroom ontvangen, zodat we hun goederen in de periode mei/juni kunnen bestellen en bij ons stockeren. Of de klant zijn goederen onmiddellijk nodig heeft, tijdens de zomer of op het einde van het jaar, alles staat netjes klaar. Zo lost Veronove problemen op voor ze zich stellen. Voorzichtigheid is de moeder van de tegelwinkel.

Waarom is de mei-actie van Veronove zo populair?

Sommige klanten zijn op de hoogte van de slome zomerperiode en gaan gretig in op onze vooruitziendheid. Anderen hebben dan weer de tijd, maar zien het grote voordeel van de actie in. Want bovenop de 0% BTW, zijn er nu nog vier extra voordelen.

MEI = 5 VOORDELEN

 1. 0% BTW
  De speerpunt van de actie! Wij betalen jouw BTW.
 2. EXTRA ZELFPLAATSKORTING
  Veronove beloont haar zelfplaatsers, ook tijdens actieperiodes. Dat wil zeggen dat op de meeste collecties de BTW door Veronove betaald wordt én er daarbovenop nog een korting van 6% tot 20% wordt gegeven!
 3. GRATIS TEGELSNIJDER
  U voorziet veel snijwerk? Wij voorzien een tegelsnijder! Geef ons een seintje en kom hem gratis bij ons ontlenen. Hetzelfde geldt voor vochtmeters, ventouses…
 4. GRATIS 1 JAAR STOCKEREN
  Voor die klanten die van de meest voordelige actie van het jaar willen profiteren, maar nog niet aan vloeren toe zijn, stockeren wij mits afspraak de materialen GRATIS voor één jaar. En dat mét prijsgarantie!
 5. GRATIS LEVERING
  Bestellingen boven €900- nettoprijs kunnen gratis geleverd worden. Vraag ernaar bij de verkopers op het moment van aankoop.

Waarom Veronove

Groot assortiment en unieke collectie

Rechtstreekse import = 30% goedkoper

Professioneel en creatief advies

Gemakkelijk bereikbaar

Flexibel in keuzewijzigingen en omruilingen*

(inter)Nationale leveringsdienst

Stockage tot 1 jaar, gratis*

Onze showrooms zijn een belevenis

*mits afspraak