Parket, tegels en badkamer aan outletprijzen!

INDOOR LOTVERKOOP

Deze maand kan je in de tegel-, parket- en badkamer showrooms van Veronove Tegels je slag slaan wegens de vernieuwing van de showrooms! 

In het magazijn staan de torenhoge rekken en meer dan 300 nieuwe loten die variëren van 1 tot 100m²! En de prijs? Die zakt tot 70% onder de originele!

Ook op de afdeling parket & badkamer zijn de lage prijzen niet weg te slaan!

Goedkoop… maar ook veilig?

Deze lotenverkoop gaat door in de 3 showrooms van Veronove zelf. Je koopt niet in een anoniem bedrijf. Alle loten maken deel uit van de normale collectie van Veronove. Veel van deze tegels zijn nog aan het gewone tarief bij te bestellen. Kwaliteit staat garant voor een veilige keuze en deze lotenverkoop biedt u alle faciliteiten en service van dit gekend bedrijf.

Waarom dan zo goedkoop?

Ten eerste: al onze filialen werden vernieuwd en hierdoor verkopen we delen van de bestaande collectie uit aan kortingen tot -50%.

Ten tweede: de restpartijen, grote loten en eindereeksen worden uit de rekken gehaald ter voorbereiding van het maken van de inventaris. Er worden zelfs complete rayons aan -30% tot -70% uitverkocht! Hierdoor wordt er plaats gemaakt en ligt het magazijn er netjes bij. ”Het is van onze nood een deugd maken! De klant doet de zaak van zijn leven!

Waarom Veronove

Groot assortiment en unieke collectie

Rechtstreekse import = 30% goedkoper

Professioneel en creatief advies

Gemakkelijk bereikbaar

Flexibel in keuzewijzigingen en omruilingen*

(inter)Nationale leveringsdienst

Stockage tot 1 jaar, gratis*

Onze showrooms zijn een belevenis

*mits afspraak