Beste klanten,

Het afgelopen jaar mochten we jullie weer talrijk ontvangen met jullie projecten, verbouwingen en dromen. Dankzij het feit dat jullie ons over generaties heen(!) jullie vertrouwen schenken, kunnen wij blijven investeren in een nog betere klantenbeleving en een stimulerende omgeving voor ons team. Jullie werken mee aan de uitbouw van dit lokaal familiebedrijf en daarvoor zeggen we oprecht ‘Dankjewel’.

We kijken tevreden terug en reikhalzend vooruit. In 2023 hebben we heel wat nieuwe tegels aangekocht, nieuwe technologieën mogen ontdekken, een vernieuwde magazijnorganisatie doorgevoerd, een complete verbouwing van alle showrooms gedaan en zeker niet te vergeten: samen met jullie unieke gepersonaliseerde woningen, badkamers, praktijken, horecazaken,… aangekleed.
 
Als kickstart van het jaar 2024 wachten we je op 5 januari op met een heuse tegeltent, boordevol aantrekkelijke tegel-LOTEN. En dan zijn er ook nog al die nieuwe, prachtige collecties 2024 die in de juiste sfeer tentoongesteld staan. Kan je onze passie voelen? We hebben er echt goesting in!
 
Het is een eer om jullie van over heel het land te mogen ontmoeten. We voelen ons dankbaar en blijven, met focus op jou, klaarstaan met Creativiteit, vakkennis en het inlevingsvermogen dat jullie van ons gewend zijn.
 
We wensen jullie fijne feesten en een gelukkig, gezond, zacht,

harmonieus, sprankelend, spetterend, Creatief 2024!

Waarom Veronove

Groot assortiment en unieke collectie

Rechtstreekse import = 30% goedkoper

Professioneel en creatief advies

Gemakkelijk bereikbaar

Flexibel in keuzewijzigingen en omruilingen*

(inter)Nationale leveringsdienst

Stockage tot 1 jaar, gratis*

Onze showrooms zijn een belevenis

*mits afspraak