Liche: patroontegels met een plus

Liche neemt je mee naar de Renaissance, toen de Italiaanse glazuurtegels majolica hoogtij vierden. Deze knappe keramische tegeltjes vol bonte kleuren maken vandaag hun comeback en vrolijken het interieur van 2022 helemaal op. 

Majolica remake 

De collectie Liche bootst op hoogtechnologische wijze de verweerde look van oude majolica-tegels na. Deze tegels werden kleurrijk geglazuurd op een vuurrode of witte kleibasis. Na jarenlang gebruik waren de bonte kleuren beschadigd aan de rand en kon je de onderliggende kleikleur opnieuw zien. En dat, dat is precies wat deze collectie vastlegt: de schoonheid van het imperfect.

Hoogtechnologische slijtage

Dankzij de inkjet-technologie kan je bij elke tegel die verwering in de kleinste details bewonderen. Je kiest voor hetzelfde decor of, om die authentieke look nog dichter te benaderen, voor een wirwar aan patronen. En dat is nieuw binnen het assortiment patroontegels. Zowel aan de wand als op de vloer komt de Liche-collectie helmaal tot zijn recht.

Mediterraanse vrolijkheid

Liche is een prachtige collectie voor elke huiseigenaar die authenticiteit met een vrolijke kwinkslag in huis wil halen! Je kiest uit schitterend koningsblauw, warme cotto-kleuren of stijlvol zwart-wit. Welke kleur het ook wordt: je interieur lijkt instant vanonder de mediterraanse zon te komen.

Goed om weten:

  • Formaat: 20 x 20cm
  • Volkeramische tegel
  • NIEUWE TENDENS gebaseerd op de verweerde look van majolica tegels
  • Knappe nieuwe decors
  • Brengt de mediterraanse zon in huis en licht je interieur op!
  • NIEUW: Gemaakt met Inktjet-technologie
  • Mix de decors vooral voor een nog authentieker effect

Waarom Veronove

Groot assortiment en unieke collectie

Rechtstreekse import = 30% goedkoper

Professioneel en creatief advies

Gemakkelijk bereikbaar

Flexibel in keuzewijzigingen en omruilingen*

(inter)Nationale leveringsdienst

Stockage tot 1 jaar, gratis*

Onze showrooms zijn een belevenis

*mits afspraak