Met meer dan 75 jaar op de teller is Tegels Veronove méér dan een gevestigde waarde. Het bedrijf blijft haar uitgebreide, tijdloze aanbod combineren met cutting-edge technologieën en de laatste trends in tegelland. Claire, Gina en Andy Verhoonhove gingen eind 2022 nog op collectie op dé toonaangevende tegelbeurs in Noord-Italië. Wat ze daar vonden, wordt nu al gepresenteerd in de showrooms.

“In deze speciale tijden wil men het zen-gevoel terugbrengen in het interieur. Je hebt een eigen plekje nodig waar je je kan overgeven aan rust en vrede kan ervaren. Fabrikanten gaan daarom aan de slag met de nieuwe Scandinavische kleuren. Fog, Fjord Blue, Wild Sage en Earth zijn maar enkele namen van de nieuwe, tot de verbeelding sprekende kleuren die zachtjes onze interieurs binnendruppelen. Onze collectie 2023 wordt onder meer met die insteek aangevuld,” aldus Gina.

Ook de revival van terracotta speelt daar een grote rol in. De authentieke kleikleur in combinatie met nieuwe technologieën biedt nagenoeg ein-de-lo-ze mogelijkheden voor de creatieve plaatser. Door het elimineren van de kleiporositeit kan de liefhebber de artistieke retrolook ook in keuken en badkamer introduceren.

Die lijn wordt doorgetrokken in de moderne woonstijl. En daar zijn de tegels groot. Zéér groot. Veronove pakt uit met vernieuwende grootformaten als 1,20×2,80m in verschillende diktes én eveneens geheel in lijn met die back-to-nature-trend. Zo loopt de ultramoderne look (bijna letterlijk) naadloos van buiten naar binnen door.

Voor de minnaars van parket die toch het onderhoudsgemak van volkeramische tegels zoeken, is er keramisch parket. Bij Veronove vind je nu planken van een exuberante 2,40m! De ultrabrede planken zijn er nu ook in formaat 1,60m. Dat is het plaatsingsgemak van het formaat 1,20m, de luxueuze uitstraling van een grootformaat én het authentieke gevoel van een écht natuurproduct onder de voetjes.

 

Veronove is er met creatief advies voor al wie zen wil zen.

Waarom Veronove

Groot assortiment en unieke collectie

Rechtstreekse import = 30% goedkoper

Professioneel en creatief advies

Gemakkelijk bereikbaar

Flexibel in keuzewijzigingen en omruilingen*

(inter)Nationale leveringsdienst

Stockage tot 1 jaar, gratis*

Onze showrooms zijn een belevenis

*mits afspraak