Reuzecollectie naadloze doucheoplossingen

Een inloopdouche waar er geen voegen zijn die je het leven moeilijk maken? Geen tandenborstels meer stuk wrijven om voeg per voeg schoon te maken terwijl je binnensmonds vloekt? Het kan met de collectie naadloze badkameroplossingen van Veronove!

Gepersonaliseerde badkamer

De collectie omslaat het volledige badkamergamma: je kan er zowel XXL-muurplaten, vloerplaten als badkamermeubels in terug vinden. Het volledige gamma wordt onder andere gemaakt in polyurethaan, een product dat voor industriële doeleinden werd ontwikkeld en door zijn sterkte en lichtheid ook zijn weg vond naar je badkamer!

Binnen het gamma vind je ook keramische XXL-platen terug die natuursteen schitterend imiteren en instant luxe en rust creëren. Ook XL-platen in natuur zijn blijven een optie, maar door het plaatsingsgemak winnen keramiek en polyethuraan stilaan meer terrein.

Eindeloos kleurengamma

Deze veelzijdige, gemakkelijk te gebruiken panelen zijn volledig personaliseerbaar in kleur, structuur en afmeting en komen met bijpassende badkamermeubels en douchevloeren.

Waarom Veronove

Groot assortiment en unieke collectie

Rechtstreekse import = 30% goedkoper

Professioneel en creatief advies

Gemakkelijk bereikbaar

Flexibel in keuzewijzigingen en omruilingen*

(inter)Nationale leveringsdienst

Stockage tot 1 jaar, gratis*

Onze showrooms zijn een belevenis

*mits afspraak