EERST DE KWALITEIT EN ONMIDDELLIJK DAARNA DE PRIJS.
Nooit andersom.

Wanneer er zich enige hobbels op de weg van economische groei voordoen, ontstaat het risico dat tegelhandelaars hun kwaliteitsnorm gaan afzwakken om toch maar lage prijzen te kunnen aanbieden. Maar u wil toch waar voor uw geld? Meer dan ooit is het van belang om alert te zijn. Vraag gerust naar de oorsprong van de tegels. Keramische tegels van Italiaanse oorsprong bieden nu eenmaal meer zekerheid. Al is het maar doordat Europese tegels aan Europese normeringen moeten voldoen en China of andere overzeese landen daar vaak aan ontsnappen. Kan een Italiaanse tegel dan niet budgetvriendelijk zijn, vraagt u zich af? Speel zeker. „Waar velen kopen, koopt men goed”, is niet zomaar de leuze op de vrachtwagens van VERONOVE te Ninove. Doordat klanten uit heel het land van generatie op generatie mekaar aanraden tegels bij Veronove te kopen, draait het goed bij ons. Dankzij ons uitgebreid cliënteel van particulieren, professionelen en investeerders, koopt Veronove in de Italiaanse fabrieken jaarlijks honderdduizenden m² en betaalt er contant. En dankzij deze twee feiten kopen en verkopen wij aan de beste voorwaarden! Zo simpel is het.

DE BESTE KWALITEIT…

Tegels Veronove koopt ALLES rechtstreeks in de fabrieken en steengroeves. Niet 1 tegel wordt er aangekocht via de groothandel. Nochtans verkopen we ook aan de particuliere klant. Door de rechtstreekse afname (zonder ook maar 1 tussenpersoon, waar ook ter wereld) van grote volumes, koopt Veronove aan interessante prijzen aan. En door het uitschakelen van een 10-tal tussenstappen, heeft deze kostenbesparing rechtstreeks invloed op jouw aankoopprijs. Uit jouw eigen vergelijk zal blijken dat we aan de basis reeds 20% tot 30% goedkoper zijn.

Met een eigen distributiecenter van 21000m² heeft 
Veronove wel altijd iets op stock dat voor jou geschikt is!

AAN DE BESTE PRIJS.

Let op de felgele etiketten in de showroom. Deze tegels zijn tijdelijk in promotie! Een promotie is gelijkaardig aan een lanceringsprijs, met als enige verschil dat een deel van het budget voor publiciteit, gebruikt wordt om aan deze (te) lage prijs te komen.

Bij Veronove maken de promoties deel uit van het jaarlijks marketingbudget. Veronove is een “whispering brand” en daarom geven we, in plaats van mega campagnes te voeren, die centen liever aan onze klanten. De mond-aan-mond reclame die wij daardoor van jou krijgen, is ons heel wat waard en bracht ons waar we nu staan. Let wel! Deze promoties zijn échte promoties en dus tijdelijk.

Samengevat, EEN PROMOTIE BIJ VERONOVE IS…

  • Geen oude stock, maar net het allernieuwste
  • Extra’s zijn gewoon bij te bestellen gedurende geruime tijd
  • Tijdelijk aan -40% tot -50% van de normale waarde

Waarom Veronove

Groot assortiment en unieke collectie

Rechtstreekse import = 30% goedkoper

Professioneel en creatief advies

Gemakkelijk bereikbaar

Flexibel in keuzewijzigingen en omruilingen*

(inter)Nationale leveringsdienst

Stockage tot 1 jaar, gratis*

Onze showrooms zijn een belevenis

*mits afspraak