Open kaart over onze prijzen

Ok, je bent toe aan de aanschaf van je tegels. Naast het vinden van de ideale tegel, sta je nu ook voor de opdracht deze aan de beste prijs aan te kopen. Zou het geen hele opluchting zijn als elk bedrijf open kaart zou spelen over zijn prijzen? Geen verborgen agenda’s, geen prijzen “à la tète du cliént”. Alles klaar en duidelijk. Wij alvast willen daar ons steentje toe bijdragen en geven je een kristalheldere uitleg over onze prijzen.

Hier zijn zaken te doen !

1 Kies voor: 20% à 30% goedkopere importprijzen, via ons uniek AANKOOPSYSTEEM
2 Kies voor: uw KORTING bij zelfplaatsing
3 Kies voor: speciale PROMOTIES
4 Kies voor: nieuwe LANCERINGSPRIJZEN
5 Kies uit: de afdeling LOTEN
6 Kies bij speciale projecten: onze BUSSINESS-UNIT

1. ons aankoopsysteem, uw voordeel

Veronove Tegels koopt ALLES rechtstreeks in de fabrieken en steengroeves. Niet 1 tegel wordt er aangekocht via de groothandel. Nochtans verkoopt Veronove ook aan de particuliere klant. De feiten zijn zelfs zo dat de officiële vereniging van Italiaanse tegelfabrieken, dit unieke familiebedrijf gelauwerd heeft met de DISTRIBUTOR AWARD. En dit voor de B E N E L U X nota bene! Dus, door de rechtstreekse afname (zonder ook maar 1 tussenpersoon, waar ook ter wereld) van grote volumes, koopt Veronove aan interessante prijzen aan. En door het uitschakelen van een 10-tal tussenstappen, heeft deze kostenbesparing rechtstreeks invloed op jouw aankoopprijs. Uit jouw eigen vergelijk zal blijken dat we aan de basis reeds 20% tot 30% goedkoper zijn.

2. Plaats u zelf? Geniet van uw korting!

(Of laat het plaatsen en geniet van de service.) Voor het plaatsen van je tegels kan je kiezen uit 2 systemen: het zelf doen of het laten doen.

Je verkiest dit karwei uit te geven aan een bekwaam vakman:

Dan geniet je van een all-in service! Dit is in elk geval een veilige keuze. Je vakman zal alles achterna lopen, de correcte hoeveelheden doorgeven, de levering aanvragen, de aan de omstandigheden aangepaste plaatsingsmethode gebruiken en zijn verantwoordelijkheid dragen voor de komende jaren. Weet wel dat je vloerder belastingen zal betalen. Want hij heeft tegels gekocht bij Veronove en ze (geplaatst) doorverkocht aan jou. Omdat de vloerder hoe dan ook wordt belast, is er in de bouwsector een professionele vloerderskorting ontstaan.

Jij hebt gouden handen en je bent dus capabel om geld uit te sparen op de plaatsing:

Ook goed! Want bij Veronove Tegels kan je als tegel-zelver gebruik maken van tegelsnijders, zuignappen voor grote formaten, kant-en-klare lijmen en zo veel meer. En bovendien is deze service volledig gratis! Wij leren je uiteraard geen tegels plaatsen, maar met enkele hints en nuttige tips van onze technische dienst kom je als handige Harry best wel ver. Dat hebben onze vele zelfplaatsers-klanten sinds 1947 alvast bewezen! En last but not least: Als we op je bestelbon mogen schrijven dat je echt zelf plaatst, dan bombarderen wij jou tot vloerder en krijg je een fikse zelfplaatserskorting, bovenop de reeds interessante rode prijs. Je spaart uit op de plaatsing én je koopt je tegel interessanter. En hiervoor hoef je niets te doen ..bij Veronove zal je naar deze korting zelfs niet moeten vragen!

3. Promoties

Let op de fluo gele etiketten in de showroom. Deze tegels zijn tijdelijk in promotie! Een promotie is gelijkaardig aan een lanceringsprijs, met als enige verschil dat een deel van het budget voor publiciteit, gebruikt wordt om aan deze (te) lage prijs te komen.

Bij Veronove maken de promoties deel uit van het jaarlijks marketingbudget. Veronove is een “whispering brand” en daarom geven we, in plaats van mega campagnes te voeren, die centen liever aan onze klanten. De mond aan mond reclame die wij daardoor van jou krijgen, is ons heel wat waard en bracht ons waar we nu staan. Let wel! Deze promoties zijn échte promoties en dus tijdelijk.

Samengevat, EEN PROMOTIE BIJ VERONOVE IS…

  • Geen oude stock, maar net het allernieuwste
  • Extra’s zijn gewoon bij te bestellen gedurende ruime tijd
  • Tijdelijk aan -40% tot -50% van de normale waarde 

Koop nu deze promoties!

4. Geniet van de lanceringsprijzen

Soms wil een fabrikant extra graag dat wij met een bepaalde collectie starten. (De fabrikant weet natuurlijk ook dat eens we iets mooi gepresenteerd hebben , dit lange tijd veel succes heeft.) Als extra argument maakt de fabrikant dan een éénmalige lage prijs voor de 1ste volle vrachtwagen die we bestellen. Als je in onze toonzalen vraagt naar tegels aan lanceerprijs, krijg je “het nieuwste van het nieuwste” te zien aan een uitzonderlijk lage prijs. Ook als je via via (een bouwpromotor, vloerder, aannemer of een andere professionele klant) je tegels bij ons aankoopt zijn de tegels aan lanceerprijzen goede zaakjes. Je zal rechtstreeks voordeel halen met deze tegels. Wie zijn tegels zelf plaatst kan bovenop de lanceerprijs nog genieten van een zelfplaatserskorting. Zoals je wel begrepen hebt, is een lanceerprijs geldig tot wanneer wij een 1’ste nabestelling doen aan de normale prijs.

5. Bezoek ook onze afdeling loten!

In de kelder van de 4 verdiepingen grote showroom te Ninove tref je de “gekelderde prijzen”! Hier worden loten verkocht aan prijzen tot -70% ! Wat bedoelen we met “een lot”? Zijn dat allemaal oude tegels? Niets is minder waar! Hoe mooier een tegel, hoe meer hij wordt gekocht, hoe meer we die tegel moeten bijbestellen. Tot hier ben je mee. Wist je dat tegels bij elke nieuwe productie net een beetje anders zijn van kleur (tono) en van formaat (kaliber)? Wel bij Veronove groeperen wij elke overschot van 1 zelfde tono & kaliber. Elk lot van 1 en hetzelfde kleurbad wordt apart verpakt en krijgt een eigen nummer. Deze loten kan jij dus zelf bekijken in de showroom en onmiddellijk in je koffer laden. Want wie hier een ‘lotje’ koopt, wint altijd !  

QUALITY OUTLET is een recent filiaal te Roosdaal, waar Veronove geregeld een TEGEL- , PARKET- en BADKAMERMARKT met LOTEN, EINDEREEKSEN en OVERSTOCKS organiseert. Hou deze site in het oog voor de volgende verkoop!

6. Speciaal project? Investeringsgoed? Maak een afspraak met onze Business Unit voor Professionelen en Projecten

Nu Andy en Gina Verhoonhove reeds geruime tijd met de dagelijkse leiding van het bedrijf bezig zijn, heeft Mevr. Claire Verhoonhove de kans om zich volledig toe te leggen op 1 van haar specialiteiten: de aan- en verkoop van tegels voor projecten. Zij is in de tegelwereld bekent om haar straffe kwaliteit-prijs voorstellen.

Evengoed projecten met een heel groot volume, als unieke en speciale projecten waar ook de esthetiek heel belangrijk is, zijn een uitdaging die we bij Veronove graag aangaan. (Onlangs nog verkochten we de tegels voor een UNESCO project in Duitsland)

Mevr. Claire Verhoonhove werkt hiervoor op afspraak. Bel vandaag nog, want ongetwijfeld zit jouw en haar agenda al goed vol!

Geen massa, maar professioneel en toch heel wat tegels nodig? Ben je een hobbybouwer of heb je een opbrengstwoning waar je nieuwe tegels wil? Ook jij neemt best contact op met Veronove, want wie kan mee springen op de trein van een groot project doet zaken! 

WAT KOST HET OM EEN TEGEL TE LATEN PLAATSEN?

Hierna zal je enkele plaatsingsprijzen zien. Uiteraard zal de uiteindelijke prijs worden bepaald na een bezoek van de vloerder aan jouw werf. Het is handig als je je vloer al hebt gekozen vooraleer de vloerder ter plekke komt, want er zijn verschillende tarieven afhankelijk van de te plaatsen betegeling. Natuursteen plaatsen is anders dan keramiek plaatsen en bijgevolg ook wat duurder.

Tegels in module, gerectificeerde tegels, héél grote formaten of kleine mozaïeken: het heeft een andere plaatsingsprijs. Afhankelijk van het te verkiezen systeem (in zandbed, met lijm, vloerverwarming,..) en de bijhorende ondergrond zal de plaatsingsprijs goedkoper of duurder worden. Hoe groter de oppervlakte die de vloerder kan betegelen in 1 ruimte, hoe goedkoper de prijs per m² wordt.

Enkele tarieven ter illustratie:

  • Plaatsen muurtegels met normale lijm: +- €35/m²
  • Plaatsen vloertegels van normaal formaat, normale lijm: +- €28/m²
  • Plaatsen natuursteen met lijm, normaal formaat: +- €33/m²
  • Plaatsen mozaïek op netten, normale omstandigheden: +- €50/m²

Prijzen exclusief BTW
Prijsvariaties in functie van de werf zijn normaal.

Je tegel komt van bij Veronove en je vindt geen vloerder?
In nood kent men zijn beste vrienden! Veronove heeft een mooi netwerk van professionele klanten. Deze onafhankelijke en zelfstandige vloerders worden ingezet voor de plaatsing van de verkochte projecten. Wanneer je als particulier je best hebt gedaan om een vloerder te vinden, maar door omstandigheden kan je afspraak met hem niet doorgaan, zullen wij alles in het werk stellen om jou aan een goede vloerder te helpen. Het is vanzelfsprekend dat je verder alle onderhandelingen met deze vloerder zelf voert.

Je zal op dit moment al genoten hebben van je korting voor zelfplaatsing en die mag je lekker behouden!

Nog meer interessante info op
STIJLADVIES – TEGELADVIES – PLAATSEN & AFWERKEN