Deco met tegels: tips & tricks

Wel beste lezer,
we willen je triggeren om naar onze showrooms te komen. Daarom krijg je hier, gratis en voor niets, nog 3 bruikbare denkpistes bij de (ver)bouw van je woning. Maar onze toonzalen zullen nog meer dan deze site, jouw eigen creativiteit aanwakkeren. En als ze al geen diploma in interieurvormgeving zouden hebben, dan hebben onze adviseurs op zijn minst de passie voor creatie en innovatie…

1/Je badkamervloer is ideaal om de sfeer te bepalen!

In kleinere ruimten, zoals bv. de badkamer, stelt het vloervlak vaak niet zo veel voor. Net dat is de juiste reden om eens iets extravagant te durven! Hier (foto rechts) lieten we ons helemaal gaan met ciottolli (kleine breuksteentjes)! Organische vormen doen het goed in ruimtes met scheve muren of waar veel snijwerk te verwachten is. De kleine breuksteentjes maken op deze plaats van wat anders een versneden vloervlak zou zijn, een gezellige en aantrekkelijke badkamervloer! Je kan de ciotolli herhalen als boordje rondom de kamer, of als bekleding van een kleine aparte wand. Meer tips in de showroom!

2/Decoratief én functioneel in je badkamer: 2x prijs!

Werk met reliëf en je badkamer krijgt onmiddellijk meer diepte! In plaats van traditioneel een fijn boordje op deurhoogte rondom de ruimte te laten lopen, kan je vernieuwender uit de hoek komen. Wat zou het geven als je een brede boord op ooghoogte en op slechts 1 muur zou plaatsen? En als je nog creatiever werd en je plaatst door middel van een voorwandje, de boord dieper dan de badkamertegels? Gegarandeerd succes!

Je kan de horizontale inham gebruiken om flesjes shampoo op te zetten of enkele sfeervolle kaarsjes. Op de foto hierboven werd de inham bekleed met langwerpige gekloven natuursteenmozaïekjes. Het reliëf van deze steentjes wordt extra benadrukt door het gebruik van indirecte ledverlichting. Kom voor meer gepersonaliseerde tips & trics naar de showroom!

3/De rotswand: een 10 voor sfeer en gezelligheid!

Met onze stackstones kan je op heel eenvoudige wijze jouw eigentijdse rotswand maken. Op de foto zie je de stackstones gebruikt op een scheidingswand tussen het bad en de douche. S U P E R déco uiteraard! Je vind nergens meer soorten van deze rotstegels dan bij Veronove Tegels. Pas dus gerust de kleur en vorm aan je gekozen tegels aan. En gebruik ze overal. Zo een rotswand is evengoed geschikt in de slaapkamer. En hoe zou je het vinden om jouw coole flatscreen tegen zo een ‘nieuwbollige’ wand op te hangen? Zelfs gebruik buiten is toegelaten! Kom je op ideeën? Kom en deel ze met ons!

Waren deze 3 ontsluierde suggesties verleidelijk genoeg om je zin te doen krijgen in meer? Plan je bezoek vandaag nog!

TIP! Vraag naar de V-waarde bij de aanschaf van je nieuwe tegels! Dit is een systeem dat tegels klasseert volgens de mogelijke kleurvariatie.