"Ik wil een warme woonstijl"

Vintage: Er is een ware revival van de Vintage! Bij deze vivante stijl decoreer en combineer je naar eigen voorkeur. Wees hier zeker niet bang om genres, kleuren en motieven te combineren. Maar ben je toch ongerust omdat je er geen “kleurboek” wil van maken? Raadpleeg 1 van onze tegelcreatieven. Zij helpen je graag om van je woning jouw eigen ‘gallerie de souvenirs’ te maken. Want jezelf blijven – ongeacht welke stijl- is waar het steeds op aan komt!

Landelijk: De typische ‘Fermette’ heeft al lang plaats gemaakt voor nieuwe landelijke woonstijlen zoals: de pastorie-stijl, de cottage-woning en de koetsierswoning. De kleuren die bij deze stijlen passen zijn sober, rustig en zacht.

Hier willen we een “cosi”sfeertje verkrijgen. De tegels dienen dan ook authenticiteit en gezelligheid uit te stralen..Een te grote perfectie is af te raden. Kies voor de charmes van een ongelijke vloer met een beetje “body”. Dan zal zelfs een zwarte tegel of blauwe hardsteen de begeerde warmte brengen in je woning.

Hedendaags: de Hedendaagse stijl combineert de nieuwste materialen en de laatste tendensen, zonder bepalend te zijn voor de toekomst. Natuurlijk zal een tegel voor een ‘Hedendaagse stijl’ van pakweg 10 jaar geleden, niet dezelfde zijn als de tegel die je vandaag zal kiezen. Zoals Gina Verhoonhove wel eens zegt: “het leven is geen foto, maar een film!”, zo ook is er vooruitgang in de tendensen om een hedendaagse woning in te richten.

Neokoloniaal: Deze ‘interieurs de chaleur’, die vroeger toebehoorden aan de avontuurlijke elite, worden vandaag evengoed toegepast in een stadsappartement als in een woning op de buiten. We zien hier overwegend donkere kleuren, hoewel steeds met een warme toets. Koffie, chocolade, vanille en karamel.. Geef toe! Het kleurenpalet van de tegels die we hiervoor selecteren doen je watertanden!

Andere warme woonstijlen die we je graag met onze tegels en natuursteen helpen creëren kunnen zijn: Oosters (zen of kleurrijk), Zuiders (Spaans, Frans, Italiaans,.), Vlaamse élégance (hedendaags op smaak gebracht met een tikkeltje klassiek), Victoriaans of Moors (gelijkmatige retromotieven), Art-déco (eclectische stijl van weleer), Artistiek (You are the artist!),…