Mijn woning moet verfrissend zijn

Het ‘pure’ modern: de gekende uitspraak ”less is more” kwam zeker uit de mond van een liefhebber van dit interieur. Deze inrichting lijkt de eenvoud zelve. Maar vergis je niet! In deze strakke, leeg aandoende ruimten valt het kleinste detail op! Daar gaat het hier net om. Het ‘pure’ interieur wil de setting zijn voor dat ene kleurrijke détail of dat ene artistiek kunstwerk. Wat de tegels betreft zien we strakke vormen, fijn of geen voegje en extra grote formaten. Vraag ook naar onze tegels van glas. In het Puur moderne interieur is wit en zwart wel een kleur.

Pop-art: Denk Andy Warhol. Denk 60-ies. Denk kleur. Deze verfrissende kleurrijke stijl brengt leven in de brouwerij! Organische vormen, rond en vrouwelijk…soms zelfs een beetje psychedelisch. De tegels met uitgesproken kleurtjes en motieven,worden vooral gebruikt in badkamertoepassingen. Maar wie echt over de hele woning kleur wil, raden we zeker een bezoek van onze showrooms aan. Laat je correct adviseren. Want felgekleurde tegels zijn maar al te vaak niet slijtvast!. En toch…zelfs hier hebben we enkele kwalitatieve must-have’s!


Een loft als woning: Of je nu echt in een oude fabriek zal gaan wonen, of deze stijl in je nieuwe woning wil creëren, het komt er steeds op aan duidelijke keuzes te maken. Let er vooral op om authentieke materialen te gebruiken. Er kan echt heel veel in deze stijl. Bij loft tegels ben je echt niet beperkt tot zwart of grijs! Uiteraard is de beton-look hier een vaak gebruikte tegel. Maar ook grote matte natuurstenen (verzoet, niet gepolijst) en zelfs bepaalde cementdallen of (zwarte) terra-cotta tegels kunnen de no-nonsens stijl van de loft helpen monteren! In onze showrooms is dat direct zichtbaar.

 

Andere verfrissende woonstijlen die we samen met jou kunnen creëren zijn: hedendaags modern (hedendaags met de klemtoon op de modernste uitvoeringen), zen (modern met de soberheid van de Japanse tuinen en –interieurs), praktisch modern (esthetiek ten dienste van de functionaliteit en niet andersom), Bauhaus (kleur en kubisme), Design ( tegels van ontwerpers met wereldfaam!),…