Maatwerk & trappen in natuursteen

Beste klant,
Heb je het reeds vernomen? Wij bieden supervoorwaarden aan voor jouw maatwerk in natuursteen. Bovendien kan je voor de plaatsing van trappen gebruikmaken van onze interne professionele plaatsingsservice. Het zijn de medewerkers van ons eigen natuursteenatelier die evengoed de opmeting, de afwerking, als de plaatsing bij je thuis verzorgen.

Om je de aller-scherpste kwaliteit/prijs te verzekeren, laten wij bepaalde delen van het maatwerk rechtstreeks in het buitenland vervaardigen. Hiervoor staan wij dagelijks in contact met verschillende steengroeves in Italië en Frankrijk. En aangezien we onze natuursteen steeds halen aan de voet van de berg, vertrekken er wekelijks boten vanuit Brazilië, lndia, China, Vietnam, Jeruzalem… naar ons atelier in Ninove.

Onze interne opmeting, afwerking en plaatsing bezorgt je een uitmuntende kwaliteit! Onze directe import en onze kostenbesparende organisatie bezorgt jou de beste prijs

OP SMAAK EN OP MAAT!

Bij de tijdloze schoonheid van een natuurstenen vloer hoort de onvergankelijke schoonheid van een op maat vervaardigde natuursteentrap. Deze steen kan je bestellen volgens jouw eigen kleursmaak en volledig op maat. Voor professionele projecten vliegt men je bij Veronove zelfs tot in de steengroeve!

Zwembad margellen bestaan in standaardafmetingen, maar kunnen ook op maat van de klant gemaakt worden.

“Hoe lang zal ik moeten wachten op mijn maatwerk?"

“Hoe lang zal ik moeten wachten op mijn maatwerk?”

Het halen van je vooropgestelde planning heb je deels zelf in de hand. Enkele tips:
  • Vraag voor belangrijk maatwerk je offerte op tijd aan. (voor niet Europese natuursteen zit tussen je akkoord, de afwerking in het atelier en de levering bij je thuis algauw 3 maand.)
  • Geef een eerlijke schatting door i.v.m. de termijn waarop je het maatwerk denkt nodig te hebben, zodat wij op een efficiënte manier de offertes en het werk voor al onze klanten kunnen plannen.
  • EENVOUDIGER MAATWERK (zoals tabletten, entre-porten,…) KAN JE ONMIDDELLIJK BESTELLEN AAN HET ONTHAAL. Meestal zijn deze materialen al op 10 werkdagen klaar voor afhaling.
Nog vragen of verzoekjes? Laat het ons weten!

Waarom Veronove

Groot assortiment en unieke collectie

Rechtstreekse import = 30% goedkoper

Professioneel en creatief advies

Gemakkelijk bereikbaar

Flexibel in keuzewijzigingen en omruilingen*

(inter)Nationale leveringsdienst

Stockage tot 1 jaar, gratis*

Onze showrooms zijn een belevenis

*mits afspraak