Home      Belangrijk voor jou?      Go Green      Persmappen      Privacy      Jobs      Contact   |   NL  -  FR
Virtuele rondleiding
MOODBOARD
Waarom Veronove
  • Groot assortiment en unieke collectie
  • Rechtstreekse import = 30% goedkoper
  • Professioneel en creatief advies
  • Gemakkelijk bereikbaar
  • Flexibel in keuzewijzigingen en omruilingen
  • (inter)Nationale leveringsdienst
  • Stockage tot 1 jaar, gratis
  • Onze showrooms zijn een belevenis

Andere tegels / innovatieve tegels / ..

Hier! Een frisse duik in een zee aan nieuwe en innovatieve tegelprojecten! De tegelwereld is een snel veranderende omgeving, waar technologie, creativiteit, functionaliteit en commercialiteit mekaar constant uitdagen.
 

Wij voelen er ons als een visje in het water. En zijn ook wel een ietsiepietsie trots om jou – de particulier of professioneel die zopas klikte op “andere tegels”- enkele knappe (en spectaculaire) exclusiviteiten te kunnen aanbieden.


!! Voor de allernieuwste innovatieve tegels: kijk onder voor journalisten naar de persmappen !


       
        

Mogen we even uit de biecht klappen? Zal het door onze passie zijn, door onze ambitie of door simpel geluk? Of door een beetje van allemaal. Feit is dat we er ook bij Batibouw en onder journalisten om gekend staan, zo goed als jaarlijks met een innovatie uit te pakken. Wil je graag meer productinfo over deze nieuwste tegels? Blader snel doorheen de persmappen. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en wordt als 1’ste op de hoogte gehouden van nieuwe revelaties. En nog leuker! Kom het allemaal live bekijken in de flagshipstore te Ninove!

Het helpen realiseren, ondersteunen en promoten van innovatieve tegelproducten”: is 1 van de 5 criteria waarop de Confindustria Ceramica Italia zich baseerde toen ze Veronove selecteerde voor hun DISTRIBUTOR AWARD BENELUX. Lees meer..

Wil je graag werken in deze dynamische vooruitstrevende sector?

Hier is plaats voor én je mannelijke kant (de bouw sector) én je vrouwelijke kant (look& feel van het afwerkingsproduct.) Wanneer de klant onze showroom binnenkomt zit hij vaak nog in het stof van de echt ruwe werken. Van zodra hij zijn tegels kent, krijgt hij zicht op het eindresultaat. In een job bij Veronove ben je de schakel voor de klant tussen zijn ruwbouw en de afwerking! Dat is interessant en schenkt heel wat voldoening. Maak er werk van! Check onze vacatures.