16x Service

Het verhaal van onze service

Neen, wij zijn niet de grootste. En neen, we zijn zeker ook niet de kleinste. Als familiebedrijf is ‘de zaak’ een deel van ons leven. En als we weten dat we veel klanten tevreden hebben gemaakt, dan slapen we goed. Dat kan je je inbeelden! Dus dachten we: “aan ons zelf kennen we een ander” en organiseerden een mooi servicepakket voor jou. Het is er! Maak er in volle vrijheid gebruik van! 

16 x service:

 1. (Inter)Nationale leveringsdienst
 2. Gebruik materialen (tegelsnijder, vochtmeter, zuignappen..): gratis
 3. Flexibel in keuzewijzigingen en omruilingen*
 4. Afname vaak mogelijk per stuk ipv per doos
 5. Magazijnen van 21 730 m² : snelle bijbestellingen
 6. Stockage tot 1 jaar, gratis*
 7. Gepersonaliseerd creatief- en technisch advies
 8. Plaatsings- en schoonmaakproducten, ook onder eigen label
 9. Rechtstreekse groot-import: circa 30 % goedkoper dan elders
 10. Gemakkelijk bereikbaar en ruime parking
 11. Groot assortiment en unieke collectie
 12. Onze showrooms zijn een belevenis
 13. Zelf ter plaatse doen, voelen en combineren
 14. Maatwerk in natuursteen uit eigen atelier
 15. Business-unit voor professionelen
 16. Conceptueel advies en hands-on design

* Mits afspraak

We hebben er oren naar!

De korte afstand tussen zaakvoerders, medewerkers en klanten laat ons toe voeling te hebben met hoe jij jouw (ver)nieuwbouw beleeft. Met ons kan je praten. Dankzij deze inzichten zijn wij dagelijks bezig onze service en diensten nog extra te optimaliseren. De perfecte service is nooit af. Dus: valt jouw behoefte buiten ons standaard service-pakket? Heb je een idee of een verzuchting? Wij luisteren er graag naar en bekijken de mogelijkheden. “Vragen staat vrij!”

“ Mijn tegels waren reeds 3 weken besteld… toen ik besefte dat ik eigenlijk toch liever andere had. Mijn nieuwe keuze was goedkoper… en ook dat was voor Veronove geen probleem. Ik was opgelucht. Zich ‘mogen vergissen’ ,dat is pas service! ”

” Door onvoorziene omstandigheden moest ik de levering van mijn natuursteen met 3 maand uistellen. Een simpel mailtje volstond daarvoor. Ik gaf een extra voorschot en mijn tegels bleven de hele tijd gratis gestockeerd.”

“ Mijn man ging de plaatsing van onze terrastegels zelf doen. Maar met een been in het gips lukte dat plots niet meer. Veronove bracht ons in contact met een goede vloerder, die de werken tijdig kon afkrijgen. Dankzij Veronove ging ons communiefeestje door op de nieuwe terrastegels! ”

“Ik kwam enkele tegels te kort en kon deze gewoon direct gaan afhalen in het magazijn.. Ik hoefde niet eerst langs de winkel. Ik was ook vrij om per doos of per tegel bij te kopen “